Tidigare Workshops

Viktig info!

Vi följer de regionala Corona rekommendationerna och anmälan måste göras så att vi kan ha koll på antalet elever. Invänta bekräftelse för att va säker på att du eller ditt barn har fått en plats.

Felix Bboy Gah Len - Breaking

Felix Luttinger kallas även för Bboy Gah Len och har dansat breaking i 8 år. Han är erfaren dansare som tävlar både själv och med sin grupp U-Town. Felix har även medverkat på flera shower på t.e.x handbolls EM på Tele2 Arena & Nordic Choice Vinterkonferens på Globen.

 

Under workshopen kommer fokus vara på foundations i breakingens olika rörelsekategorier för att få en uppfattning om Breaking som helhet.

Elin Örneholm - Streetdance

Elin är utbildad professionell dansare med många års erfarenhet att jobba som dansare, koreograf och pedagog. Hon var finalist i World championships of performing arts 2011, vidareutbildad i Los Angeles och har jobbat med olika stora produktioner så som Melodifestivalen. 

Lektionen kommer bestå av uppvärmning, stegövningar med foundations och grooves för att sedan avslutas med att vi jobbar med en koreografi.

0001-17889232935_20210306_180602_0000.pn